Sport
2023-11-16

A címvédő csarnokában vendégeskedünk

Fodor Antal vezetőedző szerint a Kaposvár ereje főleg az összeszokottságban rejlik.

Az utóbbi hetekben a DEAC férfi röplabdacsapata és a győzelem szó közé egyenlőségjelet lehet tenni. Fodor Antal legénysége a legutóbbi hat tétmérkőzését sikerrel vette, a múlt héten az Extraligában a TFSE-t verte 3:0-ra a DESOK-ban. A fővárosiak ellen Bagics Balázsék az első két játékrészben domináltak, aztán a harmadik felvonás már nagyobb csatát tartogatott (26:24).

– Nem volt minden zökkenőmentes az összecsapás előtt, mivel Bán Viktor betegséggel bajlódott a héten, így őt menet közben le is kellett cserélni, bár a hajrában visszaküldtem a pályára, mivel szükség volt rá. Vlad Pavliuk pedig vállsérülés miatt nem került be a keretbe. Az első két játszmában azt hoztuk, ami elvárható tőlünk, míg ellenfelünk gyengébb teljesítményt nyújtott. Ekkor kevés hibát vétettünk, míg a vendégek pontatlanul játszottak, emiatt alakult ki nagyobb különbség. A harmadik szettben kicsit megbotlottunk, ettől függetlenül szerencsére lezártuk a meccset. Ismét játéklehetőséget akartunk adni Williannek, aki ezúttal nem szállt be annyira jól, bár azt hozzá kell tenni, hogy most átlóként jutott szóhoz – nyilatkozta Fodor Antal.

Pénteken a szezon eddigi legkeményebb ütközete vár együttesünkre, amely a címvédő Kaposvár csarnokában vizitál.

– Szeretnénk jó meccset játszani az esélyesebb kaposváriakkal, bízom benne, hogy meg tudjuk nehezíteni a dolgukat. Ellenfelünk a nyáron megtartotta a kulcsembereit, ami komoly fegyverténynek számít. Mivel nagy változások nem történtek náluk, így egy összeszokott gárda ellen kell bizonyítanunk. Nagy esély van arra, hogy a Kaposvár idén újra bejut a bajnoki döntőbe. Végeredménytől függetlenül ez egy kiváló erőfelmérő lesz, amelyen hasznos információkkal gazdagodhatunk – zárta mondandóját a trénerünk.

A Fino Kaposvár-DEAC bajnokit a tervek szerint a Hunvolley TV élőben közvetíti.

Extraliga
Fino Kaposvár-DEAC
2023. 11. 17. (péntek) 18.00

Elhunyt Galambos Erzsi színművész

Nő a forgalombiztonság a 4808-as jelű Debrecen - Biharkeresztes összekötő úton

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek