Sport
2023-04-25

Csak jobb teljesítménnyel lehet esélyünk

Fodor Antal vezetőedző szerint a Debreceni Egyetem alakulatának a szekerét a pontgyárosok sem húzták az első összecsapáson.

A DEAC férfi röplabdázói vasárnap este távolabb kerültek az ötödik helytől, mivel a Kecskemét elleni mérkőzést 3:0-ra elveszítették a DESOK-ban. A rosszabb kezdés ellenére sem kell temetni Fodor Antal legénységét, mivel a párharc az egyik fél harmadik sikeréig tart. Együttesünk csütörtök este a Messzi István Sportcsarnokban javíthat, a találkozó 19.30-kor kezdődik. A helyzetünket nem könnyíti, hogy a jelek szerint ismét több kulcsemberünkre nem számíthatunk.

 A hétvégén rossz napunk volt, meggyőződésem, hogy ettől csak jobb produkció jöhet – kezdte a beszélgetést Fodor Antal. – Sem nyitásfogadásban, sem pedig sáncban nem nyújtottunk olyan teljesítményt, ami elvárható lenne egy ilyen összecsapáson, emellett azt is ki kell emelni, hogy eléggé megéreztük Tóth Andris hiányát. Támadásban ugyancsak sokat hibáztunk, több húzójátékosunk sem tudott annyira ponterős lenni, mint korábban. A második szettben gyakorlatilag minden játékelemben akadtak kihagyásaink, ezeket pedig a Kecskemét könyörtelenül megbüntette. Ekkor hiányoltam a stabilitást, és még a legegyszerűbb támadásokat sem fejeztük be pontosan. Úgy érzem, a harmadik játszmában megtaláltuk a legideálisabb felállást, ekkor Árvai Péter volt a feladó, és ő jól megoldotta a feladatát. A vereség ellenére sem gondolnám azt, hogy ez egy lefutott párharc, de csak akkor nyílik reális esély a diadalra, ha sokkal összeszedettebben röplabdázunk – zárta mondandóját a trénerünk.

Extraliga 5. helyért 2. mérkőzés
Kecskeméti RC-DEAC
2023. 04. 27. (csütörtök) 19.30, Messzi István Sportcsarnok
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 1-0 a Kecskemétnek.

Fotó: Kovács Péter

Több mint egy tonna haltetemet hordtak egy szántóföld mellé – rendőrségi fotókkal

Hatvan év 60 debreceni dala 43. rész

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek