Sport
2021-12-12

Nem sikerült meglepetést szerezni

A 2021-es évben utolsó NB I/B-s mérkőzésére készült a DEAC kézilabdacsapata. Zárásként nem egy könnyű ellenféllel találtuk szembe magunkat, hiszen a tabellát magabiztosan vezető Orosháza otthonában léptünk pályára.

A hazaiak gyorsan megmutatták, hogy nem véletlenül állnak az élen a másodosztályú küzdelemsorozatban. Nem bíztak semmit a véletlenre, rögtön átvették az irányítást, gyorsan négygólos előnyt hoztak össze, az első találatunkat csak a hetedik percben sikerült megszerezni. Nem tudtuk tartani a lépést a békésiekkel, akik egyre nagyobb fölénybe kerültek, az első félidőt 17-9-es vezetéssel zárták.

A szünet után is nagy elánnal kézilabdáztak a vendéglátók, a két csapat közti különbség így tovább nőtt. Támadásaink nem voltak elég hatékonyak, míg az Orosháza akciói többnyire eredménnyel zárultak. Az utolsó percekre azonban összekaptuk magunkat, és így a tízgólos hátrányból jelentősen faragtunk, de így is 28-24-es orosházi győzelemmel zárult a találkozó.

Még egy mérkőzés vár ránk idén: december 15-én, 18:30-kor az NB I/B nyugati csoportjában szereplő PLER-Budapest otthonában lépünk pályára a Magyar Kupa 3. fordulójában.

NB I/B, 12. forduló
Orosházi FKSE – DEAC 28-24 (17-9)

Orosháza. Vezette: Réti, Szedmák.
DEAC: Boros, Mándi – Gidai 3, Pethő 3 (1), Kathi 5 (1), Bíró Á. 1, Rédei 3, Péter D. 2 (1), Dobos 2, Mórucz, Hornyák, István P. 2, Tóth M. 3, Szolnoki

Kiállítások: 12, ill. 8 perc
Hétméteresek: 1/1, ill. 3/6

Debreceni Egyetem

Magányos sztár

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek