MegMinden
2023-10-23

Reptér

(nlc.hu)

Nagyon berágtak Azahriah-ra a Korda György-rajongók.

Azahriah (Baukó Tamás) egy keserves balladává alakította Korda György Reptér című slágert, mire sokan hátat fordítottak a Puskás Arénában triplázó sztárnak. Mint a Bors írja, egy meghívásnak eleget téve dolgozta fel Azahriah a hatalmas slágert, de a kommentelők szerint nem igazán sikerült az újrakomponálás, még a saját rajongói közül is kapott negatív kritikákat a fiatal zenész.

Ezt azért hagyjuk meg Gyuri bácsiéknak”, “Túl van már kicsit hype-olva. (…) Már ott tartunk, hogy egy “Boci boci tarka” trash változatban is ekkora felfordulást váltana ki”, “Nekem érzelmes vinnyogás”, “Van, amit nem kell feldolgozni“, “Gyuri bácsi nehogy meghallja!!!!”, “Még jó, hogy él szegény Gyuri bá, különben forogna a…” – olvasható a kommentek között.

Azahriah sikere amúgy megosztja a hazai zenei szférát. Sokan méltatják a 21 éves zenészt, köztük Majka is, aki szerint Azahriah jelenleg történelmet ír, és olyan dolgot csinál, ami iránymutató kell legyen azoknak is, akik 30 éve tapossák a szakmát. Czutor Zoltán viszont ötlettelennek és prolinak tartja a fiatal énekes zenéjét. 

Negyvenpluszos kollégánk pedig “emberkísérletet” hajtott végre: nem ismerte Azahriah zenéjét, ezért meghallgatta az összes albumát. A következő volt a konklúziója: “Bár rajongó nem lettem, be kellett látnom, hogy neki hála valami nagyon érdekes történik a magyar popzenében és mellesleg az én életemben is“.

Az eredeti írást itt találja.

A karácsony pszichológiája

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek