MegMinden
2023-10-04

Modem

(Facebook)

Horányi Attila tárlatvezetése

Szeretettel várunk mindenkit Horányi Attila tárlatvezetésére az Esterházy Marcell TIMELINES kiállításán október 7-én 16 órától.

A tárlatról:

Esterházy Marcell művészeti praxisának fókuszában az Esterházy-család történetének feldolgozása áll, amely sok szálon összekapcsolódik a magyar és az európai történelemmel. Munkáiban jellemzően ezekkel a családi és talált archív anyagokkal dolgozik, azokat sajátítja ki és értelmezi újra, költői megoldásaiban egymás mellé helyezve a nagy történelmi narratívákat és a személyes családi történeteket.

A TIMELINES különlegessége, hogy egy olyan életmű-kiállítás, amely egyszersmind csoportos tárlat is. Az idővonalak sokaságát, azaz Esterházy Marcell munkáinak fő háttéranyagát a kiállítás terében egy rendhagyó „vezérlőközpontban” gyűjtjük össze, ahol időrendben, mégis sajátosan érzelmi alapon egymás mellé kerülnek a családi relikviák és portrék, valamint Esterházy Marcell alkotótársainak, művészbarátainak ehhez kapcsolódó munkái.

Közreműködő alkotók:
Almási Tamás / Esterházy Gitta / Gerhes Gábor / Lucien Hervé / Király András / Megyik János / Laurent Perbos / Schuller Judit Flóra

Kurátorok:
Don Tamás / Mucsi Emese

Jegyek elérhetők a modemart.jegy.hu oldalon.

Bővebb információ a modemart.hu oldalon.

Az eredeti írást itt találja.

DE rektorhelyettes a FEPS elnökségében

Rögtön befogadták, ezt gólokkal hálálja meg

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek