MegMinden
2023-08-02

Megyeri Csilla

(nlc.hu)

„Ezt az élményt nem véletlenül kaptam a sorstól”

Ahogy korábban megírtukMegyeri Csillát a debreceni Campus fesztiválon támadták és verték meg. Az influenszer az eset óta félelemben él, nehezen tudja feldolgozni a történteket. Ám az eset arra is motiválta, hogy változtasson pár dolgon.

„Ha csak egy pofonnal kevesebb csattan egy nő arcán, már megérte az a fizikai fájdalom, amit át kellett élnem, mert ezt az élményt nem véletlenül kaptam a sorstól, ez nem kérdés. Nyilvánvaló, hogy kezdenem kell vele valamit, mondjuk be kell álljak azok közé, akik a nők elleni erőszak visszaszorításáért harcolnak” – írja a Bors nyomán a Blikk, majd Csilla arról is beszélt, hogy nem szívesen megy emberek közé. 

„Az egyik barátnőm megkért, hogy kísérjem el Debrecenben az egyik bevásárlóközpontba. Én pedig gondolkodás nélkül azt válaszoltam, dehogy megyek emberek közé! Hogy lássák a monoklimat? Hogy ujjal mutogassanak rám? A barátnőm erre rám nézett, majd azt mondta: ‘Látod, Csilla…? Ezt tette veled az erőszak. Te, akinek lételeme volt a nagy társaság, a tömeg, a pláza, most inkább oda sem mész. Ez maga a zsigeri félelem’. És – sajnos – igaza volt. Ez tényleg az” – nyilatkozta a celeb, aki arra a kérdésre, mit tenne, ha véletlenül összefutna támadójával Debrecenben, ezt válaszolta:

„Azt hiszem, erre nem vagyok kész. Nem tudom… Bele sem gondoltam még. Remélem, ha találkozunk, nem fog még egyszer megverni.” 

A műsorvezető a lapnak azt is elmondta, hogy a jövőben a nők elleni erőszak egyik nagykövete szeretne lenni.

Az eredeti írást itt találja.

Késnek a vonatok a Budapest-Szolnok-Békéscsaba vonalon

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek