Hajdú-Bihar
2024-03-07

Sok dolguk volt a tűzoltóknak

Debrecenben, Hajdúszoboszlón, valamint Nádudvaron vonultak az egységek.

Tűz volt egy családi házban a debreceni Nyíl utcán, de több közúti balesethez is riasztották őket.

Kedd reggel két autó összeütközött Debrecenben, az István úton. A város hivatásos tűzoltói vonultak. Az egység átvizsgálta és áramtalanította a járműveket. A mentőszolgálat mind a két autó vezetőt kórházba szállította.

Két autó ütközött össze Debrecen közelében a 4-es számú főúton, kedd reggel. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Tűz volt egy családi házban kedd délelőtt Debrecenben, a Nyíl utcában. A házban berendezési tárgyak égtek. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére a ház lakója eloltotta a tüzet, oltás közben azonban megsérült. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el, a mentőszolgálat pedig a lakót kórházba szállította.

Hajdúszoboszló és Nádudvar között egy autó az árokba borult. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, a mentőszolgálat pedig kórházba szállította az autó egyik utasát.

Földes közelében a nádas égett kedden, kétszáz négyzetméteren. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Késő délután Konyáron, a Vágóhíd utcában műanyag égett. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.  

Bring Me The Horizon nyáron beveszi a Budapest Parkot

Kína vízummentességet biztosít a magyar állampolgároknak is

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek