Hajdú-Bihar
2022-10-07

Sűrűn vonultak napközben a szerek

Hajdúszoboszlón, Püspökladányban, és Debrecenben is vonultak az egységek.

Egy vízforraló égett egy negyedik emeleti lakásban a debreceni Derék utcában, csütörtök hajnalban. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésre a tüzet eloltották az ott lakók, így az egység az átszellőztetést végezte el.

Püspökladány közelében, a 4-es számú főútról egy autó az árokba hajtott. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A mentőszolgálat a jármű vezetőjét kórházba szállította.

Kigyulladt egy páraelszívó egy lángossütőben Hajdúszoboszlón, a Kabai útfélen. A tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére is. A lángokat az ott dolgozó megpróbáltak eloltani porral oltóval -a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt- ő azonban a tűzben megsérült. A tűzoltók végül vízsugárral és kézi tűzoltó készülékkel megfékezték a lángokat. A sérültet a mentőszolgálat a helyszínen ellátta. 

Egy földmunkagép vezetéket vágott át Hajdúszoboszlón, az Árpád utcában, tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak. A területet lezárták a forgalmat leállították a rendőrséggel közösen, addig amíg a szakemberek a hibát elhárították. A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét folytatott le.

Debrecenben, a Sárga dűlőben égett a gaz, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet.

A fák különleges élete

TIM: a távhőszámlák után is jár az energiatámogatás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek