Egyetem Tér
2023-02-20

Remek nyitány

Győzelemmel kezdték az évet a Debreceni Egyetem labdarúgói. Nyertek a női röplabdázók is, míg a férfiak nagy küzdelemben maradtak alul. Kézilabdázóink egy pontot szereztek, futsalosaink búcsúztak a Magyar Kupától.

Futsal
A DEAC férfi futsalosai tavaly a döntőig meneteltek a Magyar Kupában. Idén ezt a bravúrt már biztosan nem sikerül megismételni, mivel szombaton a legjobb 16 között a Kecskemét búcsúztatta a fekete-fehéreket, miután fordulatos mérkőzésen 4-3-ra nyert a DESOK-ban.

Röplabda
A DEAC férfi röplabdázói a Fehérvár legyőzése után a kazincbarcikaiak otthonában próbáltak jó eredményt elérni az Extraliga felsőházában. A két csapat óriási küzdelmet vívott egymással vasárnap este, négy szett után 2:2 volt az állás. A mindent eldöntő utolsó játékrészt a hazaiak hozták, így megnyerték a találkozót, de a DEAC is gazdagodott egy ponttal.

Női csapatunk hazai pályán 3:0 arányban diadalmaskodott a HÉP-Röpke SE ellen az NB II Kelet alapszakaszában.

Labdarúgás
Hatalmas zápor előzte meg a DEAC Vasas II elleni mérkőzését az NB III Keleti csoportban. A Dóczy utcai Sportcampus füves pályájának a jelentős mennyiségű eső nem tett jót, de az egyetemisták jobban alkalmazkodtak a körülményekhez, és 3:0-s győzelmet arattak.

Kézilabda
A DEAC férfi kézilabdázói szombaton a Békés otthonában vizitáltak az NB I/B 18. fordulójában. Mándi Norbert együttese ősszel hazai környezetben döntetlent játszott az ötödik helyen álló együttessel. A felek ezúttal is megosztoztak a pontokon, ugyanis 24:24 lett a mérkőzés vége.

DEAC-győzelmek a Pulai Lovasparkban

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek