Belföld
2021-04-01

Ezek a gyógyszertárak lesznek nyitva húsvétkor

Kizárólag az ünnepnapokon is nyitva tartó, valamint az ügyeletes és készenlétet ellátó gyógyszertárak lesznek nyitva nagypénteken, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn.

Kizárólag az ünnepnapokon is nyitva tartó, valamint az ügyeletes és készenlétet ellátó gyógyszertárak lesznek nyitva nagypénteken, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn - írja az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet. Hozzátették, hogy szombaton a pihenőnapokon is nyitva tartó gyógyszertárak nem a szokásos szombati, pihenőnapi munkarendjük szerint, hanem általában déli 12 óráig tartanak nyitva, utána pedig az ügyeleti vagy készenléti szolgálat érhető el. A gyógyszertárak bejáratánál jól látható helyen és jól olvasható módon jelezni kell a legközelebbi, folyamatosan nyitva tartó vagy ügyeleti, készenléti szolgálatot teljesítő gyógyszertár nevét, címét, telefonszámát, valamint az ügyeleti, illetve a készenléti szolgálat kezdő és befejező időpontját. Emellett fel kell tüntetni a legközelebbi felnőtt és gyermekorvosi ügyelet címét és telefonszámát is.

Az ügyeleti vagy készenléti szolgálatot ellátó gyógyszertárakról az OGYÉI honlapján lehet tájékozódni a www.ogyei.gov.hu/gyogyszertarkereso/ oldalon.

 

Húsvétkor is elviszik a szemetet Debrecenben

Rekordot döntött a hazai ingatlanpiac márciusban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek