Egyetem Tér
2024-05-06

Családi Nap a Debreceni Egyetemen

Idén is megrendezi a hagyományos Családi Napot és az Iciri-piciri Alumni Napot május 18-án a Nagyerdei Kultúrparkban a Debreceni Egyetem (DE). Jó hír, hogy a résztvevőket korlátlan számban tudják fogadni a szervezők. Jelentkezni május 14-én éjfélig lehet.

Egész napos programkínálattal várja az intézmény dolgozóit és családtagjaikat május 18-án, szombaton 9 és 18 óra között a Gyermeknapi Családi napra, az Iciri-piciri Alumni Napra, amelynek hagyományosan a Nagyerdei Kultúrpark ad otthont.

A beléptetés a ZOO Debrecen Vidámpark felőli bejáratánál lesz, ahol az UNIPASS-kártya felmutatását követően a résztvevők karszalagot kapnak, ami a rendezvény teljes időtartama alatt biztosítja a szabad ki- és belépést.

- Most is gazdag a programkínálat, hiszen két alkalommal is lesz szakvezetéses állatkerti séta afrikai és ázsiai tematikával, szinte minden órában tartanak látványos állatetetéseket, a kézügyességüket a legkisebbek aszfaltrajz-versenyen bizonyíthatják, a szerencsések pedig különleges ajándékokat nyerhetnek a tombolán – ismertette a hirek.unideb.hu portállal Rőfi Mónika.

A program társszervezője, a Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ vezetője kiemelte: fontos, hogy az intézmény dolgozói munkaidőn kívül is találjanak találkozási alkalmat munkatársaikkal, olyan rendezvény keretében, ahol családtagjaik is részesei lehetnek a Debreceni Egyetem nagy családi közösségének.

A rendezvényen fellép és koncertet ad a Csicseri és Borsó gyermekzenekar, akiknek köszönhetően néhány éve megszületett az egyetemi kabalafigura, eDE, a mókus dala is, amelyet biztosan eljátszik majd a gyerekek egyik kedvenc zenekara.

https://www.youtube.com/watch?v=o0fzXqgI87M

A rendezvényt a Családbarát Egyetem programsorozat keretében a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ és a Lelkierő Egyesület kezdeményezésére és közreműködésével szervezi nagy sikerrel évek óta az egyetem.

Részletes program és regisztráció: https://regisztracio.unideb.hu/hu/csaladi-nap-debreceni-egyetemen-2024

 

Sajtóközpont - BZs

Elstartolt az érettségi időszak

Pókemberek

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek