Sport
2022-12-01

Sportnapon jártak a karatésok

A Debreceni Református Kollégium Gimnáziumában sportnapot szervezett szombaton a Bushido Karate Sportegyesület, amely október 10-én töltötte be a 33. születésnapját.

A rendezvényen a DEAC shotokan karatésai és családtagjaik közösen tornáztak, felkészülési háziversenyen, játékos szivacsküzdelmeken vehettek részt.

A sportnapot Majer Tamás Debrecen város önkormányzati képviselője nyitotta meg, aki maga is sok éven át gyakorolta a shotokan karate harcművészetet.

A már régebb óta karatézó sportolóknak lehetőségük volt övvizsgát tenniük Sensei Őri Krisztián 3. dan edző előtt, emellett gyakorolhatták a kata és kumite elemeket.

A sport mellett különböző egészségmegőrző programokkal és házias finomságokkal is várta az egyesület tagsága az érdeklődőket, akik teljesen meg is töltötték a gimnázium tornatermét. A sportnap végén minden karatés éremmel és oklevéllel távozott, melynek a kicsik és nagyok egyaránt nagyon örültek.

Részvevők érkeztek a Bushido KSE több szakosztályából és a meghívott klubokból: Nagyrábé, Bihartorda, Hajdúböszörmény, Józsa, DEAC Karate UP, Józsai SZTSE, ill. Székelyhíd.

A közös tréning remek alkalom volt a baráti kluboknak a 2022. december 17-én Egerben rendezendő SKS-SDUN OB-ra való felkészüléshez.

Erősödött csütörtök reggelre a forint

Túrázz Hajdú-Biharban

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek