Sport
2022-08-12

Budapestre látogat a DEAC

Az NB III. Keleti csoportjának 3. fordulójában a Vasas II. vendége lesz Sándor Tamás alakulata.

A debreceni egyetemisták vereséggel kezdték a szezont, de a Magyar Kupában és a DVSC II. elleni városi derbin javítani tudtak, így jó szájízzel utazhatnak az angyalföldiekhez. Az Illovszky Rudolf Stadionban minden bizonnyal kemény csata vár rájuk, hiszen a házigazda piros-kék alakulat még nem győzött az idei pontvadászatban.

Harmati Tamás együttese előbb a Jászberény ellen hullajtott pontokat, majd a 2. fordulóban a Körösladány vendégeként szenvedett vereséget. Minden bizonnyal jobb idénykezdetről álmodtak a budapestiek, ám összeszokottságról esetükben aligha lehet beszélni, hiszen az NB I.-es keretből kimaradó játékosok a második csapatnál bizonyíthattak az előző játéknapokon és valószínűleg a DEAC ellen sem lesz ez másképp. Olyan elsőosztályú játékosok kaptak szerepet harmadosztályú csapatban, mint Uram János vagy Vernes Richárd.

Ami a fekete-fehéreket illeti, Sándor Tamás több fiatal játékosnak is lehetőséget adott a szezon elején. A gárda erejét mutatja, hogy a Füzesgyarmaton elszenvedett vereség után egyből javítani tudtak, így nem ragadtak be a rajtnál, ami célokat ismerve kulcskérdés lehet a bajnokságban. Biztosak lehetünk benne, hogy a Vasas mindent meg fog tenni első győzelme érdekében, azonban az is borítékolható, hogy a debreceniek szeretnék folytatni jó sorozatukat és egy esetleges sikerrel rögtön a pontvadászat elején jónéhány csapattól el tudnának szakadni.

NB III Keleti csoport, 3. forduló

Vasas II. – DEAC

08.14. 12:00 Budapest, Illovszky Rudolf Stadion

O.K.

Feloldják a korlátozásokat a Bethlen utca – Honvéd utca – Egyetem sugárút csomópontban

Grece Ghanem

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek