Sport
2022-08-05

Kupameccsel nyitja a szezont a Debreceni Egyetem alakulata

Krascsenics Csilla abban bízik, hogy a csapat megbirkózik Kazincbarcika kellemetlen stílusával.

A DEAC női futballistái ugyan csak hétfőn kezdték meg a felkészülést a következő idényre, de szombaton már tétmérkőzés vár rájuk. Krascsenics Csilla tanítványai a Magyar Kupa első fordulójában a Kazincbarcika otthonában vizitálnak, a találkozó 17 órakor kezdődik a Pete András Stadionban. Akadnak olyan előjelek, amelyek nem sok bizakodásra adnak okot, ennek ellenére vezetőedzőnk optimizmusa töretlen.

– Jelen állás szerint egy kapussal és tizenhárom mezőnyjátékossal, vagyis szűk kerettel vághatunk neki a találkozónak. Az sem a mi malmunkra hajtja a vizet, hogy ellenfelünk már jóval korábban elkezdte az alapozást az új szezonra, ennek ellenére nem szeretnék kifogásokat keresni, bízom a továbbjutásban, bár ez nem ígérkezik könnyű feladatnak. A Kazincbarcika kellemetlen stílusban futballozik, ami szintén megnehezítheti a dolgunkat. Az új szerzeményeink közül Magyar Hanna és Szűcs Éva is bemutatkozhat a csapatunkban. Hanna egy univerzális játékos, akinek a technikai tudását lehetne első körben kiemelni, míg Évit rutinos és gólerős centernek tartom, abban reménykedem, hogy holnap legalább egyszer meg fog villanni. Ezen a héten napi két edzés szerepelt a programunkban, délelőttönként az erőnléti feladatokra, délutánonként pedig a labdás gyakorlatokra összpontosítottunk – nyilatkozta Krascsenics Csilla.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, így ha a rendes játékidő döntetlennel zárul, jöhet a hosszabbítás. Amennyiben a túlóra során sem bírnak egymással a gárdák, következhet a tizenegyespárbaj.

Simple Női Kupa 1. forduló
Kolorcity KBSC-DVSC-DEAC
2022. 08. 06. (szombat) 17:00, Kazincbarcika Pete András stadion

Agydaganat elleni szerrel kísérleteznek

Dávid László: Jövőre már az olimpiai kvalifikáció a tét

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek