Sport
2022-07-29

Szépen fogynak a bérletek

Javában zajlik online, illetve a DVSC Shop-ban és a stadion további pénztáraiban a 2022/23-as szezonra szóló bérletek árusítása, az állandó belépők már ezres nagyságrendben találtak gazdára, tehát élénk az érdeklődés. Az első hazai bajnoki mérkőzés (DVSC-Kecskeméti TE) 2022. augusztus 6-án, szombaton 20 órakor kezdődik a Nagyerdei Stadionban. A jegy- és bérletárak nem emelkedtek!

A DVSC labdarúgó bérletek érvényesek:

  • a 2022/2023-as labdarúgó szezon hazai OTP Bank Liga-beli bajnoki mérkőzéseire (17 mérkőzés)
  • minden hazai MOL Magyar Kupa viadalra

Helyfoglalás az előző szezonos bérleteseknek: a 2021/2022-es szezonban bérlettel rendelkező szurkolók 2022. július 29-ig válthatják meg bérleteiket az előző szezonban foglalt helyükre.

Bérletújítás/vásárlás folyamata:

DVSC bérletet újítani lehet online (www.nagyerdeistadion.hu), a DVSC Shopban és a stadion pénztáraiban.

Új DVSC bérletet vásárolni és a kedvezményeket érvényesíteni csak személyesen lehet a DVSC Shopban vagy a stadion pénztáraiban.

Kedvezményes bérletek:

  • A Debrecen Városkártya felmutatása 10% kedvezményben részesít a teljes árú, nem kedvezményes bérletekből.
  • Családi bérlet: az egymással egyenes ági kapcsolatban lévő családtagok a Nagyerdei Stadion A1 és A5 szektoraiba szóló családi bérleteket válthatnak. Legalább egy szülő vagy nagyszülő és legalább egy, 16 évnél nem idősebb gyerek válthat ilyen bérletet. A családi kapcsolat bemutatása miatt ezek a bérletek a Nagyerdei Stadion pénztáraiban vásárolhatók meg.
  • Nyugdíjas bérlet: csak éves bérletet lehet vásárolni a C2-C6 szektorokba, kizárólag nyugdíjas igazolvány felmutatásával a pénztárakban.

Mozgáskorlátozott személyek számára: az egészségromlásuk által kerekesszékbe kényszerített szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a DVSC találkozóit, bérletet nem kell váltaniuk (A2 szektor). Egy fő kísérőjük mérkőzésenként 1.000 forintos belépővel tud bejutni a stadionba, amit csak a pénztárakban lehet kiváltani.

Korkedvezmény változás!

Ettől az idénytől kezdve 10 éves kor helyett 6 éves korig lehet díjmentesen megtekinteni a mérkőzéseket! 6-14 éves kor között gyermekjegyet lehet vásárolni, ami egységesen minden szektorba (kivéve VIP) 1.000 forintba kerül.

Gyermek VIP-jegy és bérlet

Szeretnénk felhívni kedves VIP-vendégeink figyelmét, hogy a korkedvezmény változás a VIP szektorra is érvényes. Hat éves kor alatt a gyermek díjmentesen beléphet a VIP szektorokba, azonban 6-14 éves kor között gyermek VIP-bérletet, valamint gyermek VIP-jegyet szükséges váltani.

A VIP-bérlethez járó extra szolgáltatások

Korlátlan étel- és italfogyasztás, exkluzív környezet, ingyenes parkolási lehetőség a nagyerdei mélygarázsban, külön VIP-beléptetés.

Bérletárak a 2022/2023-as szezonban:

Jegyárak a 2022/2023-as szezonban:

A jegyértékesítés a Kecskemét elleni első hazai bajnokira július 30-án, szombaton indul online és a stadion pénztáraiban!

 

 

dvsc.hu

Megkezdődtek a Névtelen csillag próbái

Letartóztatták a Csapó utcai bántalmazókat

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek