Sport
2022-05-22

DVSC-játékosok az élmezőnyben

Közzétette a hétvégén a Nemzeti Sport az idény által adott osztályzatainak átlagát. Az egyetlen magyar sportnapilap értékelése szerint a nemrég véget ért bajnoki szezonban két DVSC-játékos került összesítésben a TOP 10-be, Dzsudzsák Balázs (6.) és Ugrai Roland (9.).

A posztonkénti rangsorokat tekintve elég számú osztályzat híján egyik Loki–kapus sem került a listára, pedig Gróf Dávid, Tomas Kosicky és Hrabina Alex is jól teljesített. A jobb oldali védőknél ugyanez a helyzet, míg a középső védőknél Pávkovics Bence a 3., Sylvain Deslandes a 15. helyre futott be.

A bal oldali bekkeknél Ferenczi János a 7. lett, míg a középső középpályásoknál Varga József a dobogón végzett a 3. pozíciót elfoglalva. A jobb oldali szélsők rangsorában Bévárdi Zsombor a 4, Bódi Ádám (bár többnyire nem ezen a poszton játszott) a 7. lett.

A támadó középpályásoknál számításba vett Dzsudzsák Balázs Bognár István mögött a második helyet szerezte meg, itt Baráth Péter lett az 5. A bal oldali szélsőknél Ugrai Roland a kisvárdai Bumba mögött végzett “ezüstérmes” pozícióban, a középső támadóknál egy debreceninek sem keletkezett elég osztályzata a rangsoroláshoz. Fontos megjegyezni, hogy ezek az átlagok szubjektív újságírói értékelés alapján lettek megállapítva, az, hogy melyik mérkőzésen egy adott játékosnak mi volt a feladata, és azt miként látta el, a mindenkori szakmai stáb tudja leginkább megítélni.

Forrás: dvsc.hu

Show volt a javából

Az RB Leipzig nyerte a labdarúgó Német Kupát

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek