Sport
2021-08-16

Ferenczi János góllal ünnepelte 150. NB I-es meccsét

Különleges volt a Paks elleni találkozó a DVSC labdarúgója, Ferenczi János számára, akinek ez volt a 150. élvonalbeli összecsapása. Az atomvárosiak elleni mérkőzésen balszélsőként futballozó játékosnak bizonyára nem csak a 3-3-as végeredmény miatt marad emlékezetes a kilencven perc, hisz csapatunk az ő góljával szerezte meg a vezetést a 27. percben.

Megmondom őszintén, csak a lefújás után tudtam meg, hogy ez volt a 150. meccsem az első osztályban. Annak örülök, hogy sikerült betalálnom ezen az összecsapáson, az eredmény miatt viszont csalódott vagyok – nyilatkozta Ferenczi János. – Szerettünk volna nyerni, ennek tudatában jól is kezdtünk, de 0-2 után sajnos nem sikerült lezárni a meccset, holott megvoltak a lehetőségeink. Hagytuk visszajönni az atomvárosiakat, majd futhattunk az eredmény után. Kétgólos előnynél volt egy koncentrációs hiba, pedig felhívtuk a csapat figyelmét, hogy ne kapjunk gólt a lefújásig, mert nehézzé válhat. Rutinosabbnak kell lennünk, mert így lett, aztán csak kapkodtunk.

Három meccs után egy győzelem és két döntetlen a Loki mérlege, amely a tabella 3. helyén áll. A Loki játékosa szerint nem néz ki rosszul, hogy eddig veretlen a csapat, de nem elégedett a mutatott teljesítménnyel.

Az Újpest elleni meccs kimondottan zavar, hisz emberelőnyben itthon kellett volna tartanunk a három pontot, és a legutóbbi bajnokiban is több volt. Elégedett soha nem leszek, mert ennél jóval több van bennünk, de egyelőre nem tudtuk megmutatni az igazi arcunkat.

dvsc.hu

Az EMA megkezdte a RoActemra gyulladáscsökkentő gyógyszer alkalmazásának értékelését

Eltűnt személyt keresnek Debrecenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek