Sport
2021-04-09

“Mindenki átérzi a meccs jelentőségét”

Vasárnap 12.15-től (tv: m4, élő) a Nyíregyházát fogadja a DVSC a Merkantil Bank Ligában. A rangadóról Toldi Gábor edző nyilatkozott.

– Természetesen mindannyian nagyon csalódottak voltunk a szerdai, Dorog elleni mérkőzés miatt, de levontuk a konzekvenciákat, átbeszéltük a hibákat és teljes koncentrációval készülünk a vasárnapi, Nyíregyháza elleni rangadóra. Mindenki átérzi a találkozó jelentőségét, be szeretnénk bizonyítani azt, hogy nem véletlenül állunk az első helyen a tabellán – mondta az edző, aki részletesebben is beszélt a vasárnapi feladatról.

– Tisztában vagyunk az ellenfél eredményeivel és erényeivel, de elsősorban magunkkal kell foglalkoznunk. Ha mi tiszta fejjel és megfelelő színvonalon futballozunk, akkor biztos vagyok abban, hogy kijön a különbség a két csapat között és ez győzelemmel fog párosulni. Még egyszer hangsúlyozom, senkivel sem kell külön megértetni a DVSC-Nyíregyháza összecsapás jelentőségét, egymást is ösztönzik a játékosaink, ebben a szellemben várjuk a meccset – szögezte le Toldi Gábor a dvsc.hu-nak.

 

Újraindul a kölcsönzés a DEENK-ben

Nemzetközi online konferencia pedagógusoknak

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek