Sport
2021-03-17

Papírforma Fradi győzelem

A tavalyi bajnok Ferencváros vízilabda csapata ellen szállt vízbe a DVSE a Debreceni Sportuszodában. A mérkőzés során a debreceniek szépen helyt álltak a címvédők ellen, ám a Fradi nyolcgólos különbséggel térhetett haza.

Az OB I. 22. fordulójában találkozott egymással a DVSE és a Ferencváros vízilabda csapata szerda este. A végeredmény szinte előre borítékolható volt, ugyanakkor a hazai csapat minden tőlük telhetőt megtett a tisztes helytállásért. 

Az első hazai gólra a második negyedig kellett várni, ahol Krasznai Bendegúz lőtt eredményesen, de addigra a vendégek már öt gólos előnyt alakítottak ki maguknak. Ezt követően a második negyed alatt Smitula Gergő is betalált a zöld-fehérek hálójába, így a félidőben az eredmény (2-7)

A harmadik negyed csupán egy szerzett góllal végződött, ahol Pethe István javított a debreceni csapat hátrányán. Az utolsó negyedben a Fradi hétszer is kapuba talált, míg a DVSE Macsi Patrik egy, és Zsilák László két góljával zárta a mérkőzést. A végeredmény (6-14).

Gólszerzők: Zsilák László (2) Krasznai Bendegúz, Smitula Gergő, Pethe István, Macsi Patrik valamint Fekete Gergő és Vígvári Vendel (3) Zalánki Gergő, Jansik Szilárd és Fountoulis Ioannis (2) Sedlmayer Tamás és Pohl Zoltán (1)

Legközelebb március 27.-én játszik a DVSE csapata Szeged ellen idegenben. 

Fotó: DVSE Facebook

Korona, show, biznisz

Kigyulladt egy ház Hajdúböszörményben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek