Sport
2021-01-03

Megszerezte idei első győzelmét a DEAC

A DEAC jégkorong csapata 6-3-ra győzött a Dunaújvárosi Acélbikák ellen az Erste Ligában vasárnap.

A mérkőzés első harmadában nem találták egymáson a fogást a csapatok. Sokáig úgy nézett ki, hogy 0-0-ás döntetlennel végződik a játékrész, azonban néhány másodperccel a dudaszó előtt a vendégek játékosa Szappanos Dávid betalált, amivel megszerezte a vezetést a Dunaújváros.
A második harmad elején gyorsan egyenlíteni tudott a DEAC. Kiss Patrik volt eredményes. A játékrész felénél pedig már a vezetést is átvette a DEAC, miután Vokla Roland is megszerezte első gólját a meccsen (2-1). A hazaiak azonban nem tudták megtartani az előnyüket, egy emberelőnyös szituációt használt ki a vendégek részéről Török Viktor. Ez a forgatókönyv pár perccel később megismétlődött, ezúttal David Joseph Mazurek vette be Hetényi kapuját és vette vissza a vezetést a dunaújvárosiaknak. 
Az utolsó felvonás elején a DEAC ismét egyenlített, Jan Dalecky góljával. A debreceniek pedig nem is álltak le, Dmitry Pestunov is betalált és ismét a DEAC-nál volt az előny (4-3). A hazaiak végül Vojtech Kloz góljával az utolsó előtti percben növelték előnyüket, de ezzel még nem volt vége a mérkőzésnek. Az utolsó percben Három Norbert is bevette a vendégek kapuját és kialakította a 6-3-as végeredményt.

Elhunyt Ludasi Róbert

Melléképület és egy családi ház tetőszerkezete lángolt Nagyhegyesen

Marosi Zoltán

Szerző
Hasonló cikkek