MegMinden
2023-01-31

Jaafar Jackson

(index.hu)

Készül a Michael Jackson életrajzi film.

Michael Jacksont a néhai énekes 26 éves unokaöccse, Jaafar Jackson fogja alakítani a Lionsgate Antoine Fuqua rendezésében készülő életrajzi filmjében. Fuqua most az Instagramon erősítette meg a hírt. A férfi Michael Jackson testvérének és a The Jackson Five tagjának, Jermaine Jacksonnak a fia. Jaafar Jackson 12 éves kora óta énekel és táncol.

Az Emancipation rendezője már aláírta a szerződést a következő Michael Jackson-film munkálataira, amelynek forgatókönyvét John Logan írta. A film producere Graham King, aki a Freddie Mercuryról szóló, nagy sikerű Bohemian Rhapsodyt készítette. A GK Films Jackson hagyatékának végrehajtóival, John Brancával és John McClainnel közösen fogja elkészíteni az alkotást − írta meg a Deadline

Eddigi munkái alapján a fiatalembernek megfelelő hangja és mozgása van ahhoz, hogy képes legyen eljátszani nagybátyját. A film nem zárkózik el Jackson élete ellentmondásainak bemutatásától, beleértve a pedofilvádakat is, amelyek végigkísérték az utolsó éveit egészen a 2009-ben, 50 évesen bekövetkezett haláláig, amelyet egy nyugtatókoktél hatására kapott szívmegállás okozott.

Michael Jackson ügynökségének részvétele biztosítja Jackson zenei katalógusának használatát. A King és az Oscar-díjra jelölt Gladiátor forgatókönyvírója, Logan korábban Martin Scorsese rendezővel közösen dolgozott az Aviátor című filmben, amelyben Leonardo DiCaprio játszotta Howard Hughes különc milliárdost. 

 

Az eredeti írást itt találja.

Az alapszakaszból két mérkőzésünk maradt hátra

Életet menthet a védőoltás és a szűrés

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek