MegMinden
2023-01-18

Vilmos

(glamour.hu)

Vilmos herceg végre megválaszolta, amire mindenki kíváncsi .

Sokat hallhatunk Vilmos herceg és Katalin hercegné privilegizált életmódjáról, és feltételezhetjük, hogy otthonaikban egy egész személyzet felelős azért, hogy a lehető legkényelmesebben teljenek a mindennapjaik. De vajon attól még ők is szoktak főzni például?

Vilmos herceg nemrég a Together as One jótékonysági szervezetnél járt látogatóban, ahol egy olyan főzőtanfolyam órájára is benézett, amelynek célja, hogy megtanítsa a fiatalokat tápláló ételeket főzni és megbirkózni a növekvő megélhetési költségek jelentette kihívásokkal. A trón várományosát teljesen elvarázsolta a konyhában terjengő finom illat és arról is említést tett, hogy Katalin hercegnével milyenek a főzési szokásaik otthon.

Katalin hercegné nagyon jól főz

Vilmos herceg a látogatás során kék kötényben csatlakozott a főzőlecke résztvevőihez, akik épp teriyaki csirkét készítettek Kevin Muhammad séf segítségével. A walesi herceg a kuktáskodás közben többek között azt is elárulta, hogy ki kísérletezik a legtöbbet otthon a konyhában: „szoktam főzni egy kicsit, de nem sokat – Katalin viszont nagyon jól főz” – mesélte Vilmos herceg hozzátéve, hogy az ő saját specialitása a steak, a szószain azonban még dolgozna kell.

A walesi hercegi pár már korábban is beszámolt arról, mennyire szeretnek együtt tevékenykedi a konyhában a családdal – Erzsébet királynő platina jubileumi ünnepségekor meg is osztottak pár fotót a gyerekekkel közös sütés-főzésről. György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is kimondottan élvezték a dolgot!

Az eredeti írást itt találja.

Pajtaszínház

Különös

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek