MegMinden
2022-11-14

Ádám Martin

(goal.com)

A magyar válogatott támadó elmondta, hogy mikor válthat klubot.

A dél-koreai Ulsan Hyundai csapatával bajnoki címet nyerő Ádám Martin a bajnoki szünetben hazalátogatott és az elmúlt hétvégén korábbi csapata, a Paks mérkőzését tekintette meg a helyszínen.

Ádám Martin a Paks-Újpest (3-1) találkozó alatt az M4 Sport kamerái előtt a magyar válogatott következő mérkőzéseiről beszélt:

„Nagyon várom ezt a találkozót. Szeretnék bizonyítani kezdőként is a válogatottban. Azt gondolom, hogy csereként hellyel-közzel ez már sikerült, most már szeretnék kezdőként is játszani. Jó lenne megszerezni az első gólomat, biztos, hogy nagy lökést adna nekem is. Ebben a szezonban azért sok mindent elértem már, de egy válogatott gól hiányzik, akár kettő is. Ez a személyes célom."

A 28 éves támadó 14 bajnokin kilenc gólt szerzett Dél-Koreában, elmondta, hogy a lehető legjobb döntés volt odaigazolni, de nyitott arra, hogy idővel váltson:

„Így utólag mondhatom, hogy nagyon jó döntést hoztunk, jól sikerült ez a szezonom, a csapat 17 év után nyert bajnokságot. Aki látott összefoglalót, az láthatja, hogy milyen fanatizmus van kint. Most még nem aktuális a klubváltás. Ha így folytatom, akkor az nyárra tehető, de ez a jövő zenéje. Egy biztos, most még ott fogom kezdeni a felkészülést” – nyilatkozta a Góóól! című műsorban a válogatott támadó.

A magyar válogatott csütörtök este Luxemburg vendégeként, vasárnap pedig Görögország ellen hazai pályán játssza idei utolsó felkészülési meccseit.

Az eredeti írást itt találja.

Óriáscsillag

Magyarország zöld kötvényt bocsátott ki 1 milliárd euró összegben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek