MegMinden
2022-07-25

Botrány

(index.hu)

A világ egyik leggazdagabb embere nagyon kellemetlen helyzetbe került.

A világ egyik leggazdagabb embere nagyon kellemetlen helyzetbe került, miután a Wall Street Journal azt írta róla a hétvégén, hogy barátja feleségével jött össze. Emiatt a Google társalapítója megszakított vele minden kapcsolatot.

Amint azt az Index is megírta, amikor Brin megtudta, hogy a felesége rövid ideig viszonyt ápolt Muskkal, januárban „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva beadta a válókeresetet – számolt be a WSJ. Musk és Shanahan kapcsolata állítólag egy Miamiban tartott rendezvény idején kezdődött decemberben – miután szeptemberben Musk és akkori párja, Grimes, azaz Claire Boucher három együtt töltött év után a szakítás mellett döntött.

Értesülések szerint éppen emiatt a Tesla-vezér az év elején egy partin kért bocsánatot régi barátjától. Brin tudomásul vette Musk bűnbánó nyilatkozatát, de továbbra sem beszél vele rendszeresen, tették hozzá a források.

Musk, aki egyben a SpaceX űrvállalat tulajdonosa is, most váltig állítja, hogy baromság a flörtjükről szóló hír. Ezt pedig még Twitter-oldalán is megerősítette, azt állítván, tegnap legjobb barátjával, Brinnel bulizott együtt. A feleségről pedig megjegyezte, Nicole-t az elmúlt három évben kétszer látta, akkor is társaságban volt, ez pedig nem túl romantikus. 

Az eredeti írást itt találja.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek