MegMinden
2021-10-10

Insta

(kozossegi-media-mindenkinek.blog.hu)

Hogy érd el a megfelelő követőket az Instán?

Új követőket szeretnél szerezni az Instagramon? Bizony, jól mutat profilodon a magas szám a követők fülnél, de arról se feledkezz meg, hogy az igazán lényeges az, hogy megfelelő követőket szerezz. Minden esetben a minőség a mennyiség felett van.

Néhány márka arra koncentrál, hogy minél többen kövessék őket, az nem érdekli őket, hogy ezek botok, vagy a kínálatuk iránt teljesen érdektelen emberek.

#followforfollow Instagram hashtaghez például milliónyi poszt tartozik. Ennek a lényege, hogy valaki beköveti a másikat annak reményében, hogy az visszaköveti, így növelve egymás követőbázisát. Azonban az ilyenfajta követő sosem fog konverziót hozni, semmilyen téren. Ugyanis őt nem érdekli termékünk, nem érdeklik bejegyzéseink. Nem fog kedvelni, hozzászólni, sztorit nézni, weboldalra kattintani, vásárolni meg végképp nem.

Tehát feltehetjük magunknak a kérdést, mi értelme van, hogy követ minket? Az, hogy szép a szám a profilunkon. De ennél nem több. Így tehát inkább arra törekedjünk, hogy ha nincs is annyi követőnk, mint versenytársunknak, de akik követnek, ők mind célcsoportunkhoz tartozzanak és azért kövessenek minket, mert érdekli őket márkánk.

Az eredeti írást itt találja.

A hetedik sor közepe

Kamion és kisbusz ütközött Földesnél

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek