MegMinden
2021-10-02

Felnőtt

(divany.hu)

3 OK, AMIÉRT PORNÓT NÉZNEK A FÉRFIAK

Ritka az olyan férfi, aki nem néz pornót. Lehetsz izgalmas vagy unalmas az ágyban, perverz vagy szemérmes, nem számít. A pornónak más a titka, függetlenül attól, hogy milyen gyakran van az ember életében szex.

Vannak, akik nem bánják, ha a partnerük pornót néz, mások együtt nézik, megint mások pedig rossz érzéssel állnak a dologhoz. Bármi is a helyzet, a férfiak néznek pornót, legfeljebb nem vallják be. De mi az oka annak, hogy bár sokszor szégyellik bevallani, mégis imádják?

Mindannyiunknak vannak titkos vágyai. Mindannyiunknak vannak olyan fantáziái, amikről nem mesélünk a partnerünknek. A legtöbb férfinak valószínűleg több olyan ötlete is van, amit szívesen kipróbálna, de fél bedobni a témát, például a visszautasítás vagy a megbélyegzés miatt. És mit lehet tenni ilyenkor? Hát megélni az élményeket valaki más szemével! Nyilvánvaló, hogy szexuális kreativitásból nincs hiány az interneten. Olyan sokféle pornóműfaj létezik, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy ne találná meg mindenki a neki tetszőt.

Ha azok közé tartozol, akik nem bírják, hogy a partnerük pornót néz, kulcsfontosságú a kommunikáció. Próbáld meg jobban megérteni a párod vágyait, nyíljatok meg és beszélgessetek őszintén a szexről, arról, amit szívesen kipróbálnátok a hálószobában.

Az eredeti írást itt találja.

Mi a TikTokod

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek