MegMinden
2021-09-04

Imamozgalom

(pestisracok.hu)

Imamozgalom indul Magyarország jövőjének megmentéséért

Az imamozgalom célja, hogy a maga szakrális módján elérjük, minél több olyan képviselő kerüljön az Országgyűlésbe, aki a tízparancsolatnak mind a tíz pontját erkölcsi normaként fogadja el, igyekszik aszerint élni mind közéleti, mind magánemberként – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a kezdeményezés ötletgazdája, Gál Péter. A zamárdi művelődési ház igazgatója azt javasolja, hogy augusztus 20-tól egészen jövő áprilisáig imádkozzunk azért, hogy ne az érdektelenségben és a közerkölcs megkérdőjelezésében érdekelt politikusok kerüljenek hatalomra.

A felhívást közzétevők célja, hogy minden településen legyen legalább egy ezért imádkozó személy, ennek teljesülése miatt is ölel fel ekkora időt az imamozgalom, hiszen fokozatosan fog terjedni a híre. Felekezetek magánszemély tagjait fogja össze, s ki-ki szíve szerint imádkozik, nincs megkötés – mondta a szervező.

 A KDNP részéről Surján László egykori népjóléti miniszter is csatlakozott a felhíváshoz, aki úgy véli, jövőre nemcsak a politikusok személyéről dönt az ország, hanem Magyarország jövőjéről.

Az eredeti írást itt találja.

A szokásos DEAC győzelem

Újraélesztés a Katar-Portugália mérkőzésen.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek