MegMinden
2021-06-04

Dzsudzsák Balázs

(nso.hu)

Dzsudzsák iránt élénken érdeklődik a Honvéd

Változások jöhetnek az NB I-be feljutó Debreceni VSC-nél. Több játékos is távozhat, köztük Dzsudzsák Balázs, aki iránt élénken érdeklődik a Honvéd.

A pezsgő felszáradt Debrecenben, az ünneplésnek vége – az NB II-ben ha nem is magabiztosan, de végül az élen záró DVSC már az élvonalbeli idényre készül. Kérdés persze, milyen kerettel vág neki az NB I-nek, hiszen az előző évad megmutatta, a játékosállomány erősítésre szorul.

 

Márpedig várható változás: a kapus Gróf Dávid kölcsönszerződése a nyáron lejár, ám úgy tudjuk, a Loki megegyezett a Ferencvárossal a kivásárlási árról, így a 32 éves futballista Debrecenben marad. Érdekes a helyzete, hiszen szinte az egész idényben védett, de az utolsó három fordulóban Tomás Kosicky vette át a helyét – más kérdés, hogy a 35 esztendős futballista nem váltotta meg a világot…

Ami a hátsó sort illeti: Kinyik Ákostól elköszöntek a vezetők, nem hosszabbították meg nyáron lejáró megállapodását, úgy tudjuk, a Paksnál folytatja. Szatmári Csaba is búcsút intett Debrecennek, követte korábbi edzőjét, Kondás Elemért Diósgyőrbe.

A középpályán és a támadósorban is lehet jövés-menés: Dzsudzsák Balázst a nyárig köti megállapodás a klubhoz, s információnk szerint a Honvéd élénken érdeklődik iránta. Bódi Ádám is szabaddá válik június 30-án, s bár úgy értesültünk, a Debrecen szeretné megtartani a szélsőt, a hírek szerint több NB I-es együttes vinné, s az NB II-es Vasas és Diósgyőr is szívesen látná. Az sem lenne meglepő, ha légiósnak állna. Ugrai Roland ugyancsak távozhat: az ötszörös válogatott támadó a tavasszal nyolc bajnokin három gólt szerzett, és a szakmai stáb nem tart igényt a szolgálataira.

Az eredeti írást itt találja.

Az újranyitás elkezdődött Magyarországon

Berki Krisztián

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek