MegMinden
2021-05-17

Goldberg Emília

(magyar.film.hu)

Azóta szerettem meg az embereket, mióta filmeket csinálok.

Covidkompatibilis kisfilm forog a Nehru parton: ártatlan kutyasétáltatás fordul át egy törékeny kapcsolat szakítópróbájává. Goldberg Emília író-rendező elmesélte, hogy sikerült megcsípnie Stork Natasát, miért izgatja a poliamoria, és hogy miben segített neki Jakab Juli és Fliegauf Bence. Azt is megtudtuk tőle, miért érdemes az ELTE-n filmkészítést tanulni.

A forgatás végéhez közeledik a Vándorló levelek, javában forog a Magasságok és mélységek. Nem szabad azonban elfelejtkezni arról, hogy nagyjátékfilmek mellet vizsga- és diplomafilmek is készülnek jelenleg, melyek ugyan jóval rövidebb játékidővel és jóval kisebb költségvetéssel bírnak, de ugyanakkora lelkesedéssel és alkotókedvvel forgatják őket. A Világos egyértelmű állítás esetében pedig az is elmondható, hogy szereposztására sok egész estés film készítői is irigykedve nézhetnek.

 

A poliamor kapcsolatban, azaz nyitott szerelmi háromszögben élő triót a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmmel nagy sikert aratott Stork Natasa, a Kút főszereplője, Jankovics Péter és a Radnóti Színház társulatának tagja, Baki Dániel alakítja.

Az eredeti írást itt találja.

Moszkvában megdőlt az 1958-as napi melegrekord

Új óvoda épül a Tócóvölgyben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek