Hello Lányok!
2021-05-08

Dolgok, amelyeket elhanyagolunk

Az igazán fontos dolgokat kevesebbre, míg a jelentéktelen dolgokat érthetetlen módon, többre tartjuk magunknál.

Női fehérnemű
A fiókban vannak „csóró” bugyik és szexi bugyik.
A „csóró” bugyik kényelmesek és bármit kibírnak. Elkényelmesedünk abban, hogy van mihez nyúlni a szekrényben, így elképzelhető, hogy kinyúlt, lyukas állapotban is simán rámondod, hogy még jó lesz egy darabig, és csak nagy nehezen jutsz el odáig, hogy vegyél egy új garnitúrát.
Helyette, háromszor annyiért veszel egy olyan ruhát vagy kiegészítőt, amit legfeljebb egyszer tudsz felvenni. A melltartóval ugyanez a helyzet. Eleve nehéz megtalálni a tökéletes darabot. Ki az, aki minden félévben hajlandó kiállni a próbálgatással járó poklot? Egy ideig erőlködsz azon, hogy a pasid csak szép fehérneműben lásson, de ez érthetetlen okokból nem tart sokáig.

Arctisztítás
Megállás nélkül azt kell hallgatni, hogy a megfelelő arctisztítás mennyire fontos. Vagy hatvan féle kenceficét kell megfelelő sorrendben, mennyiségben, magadra kenni, amelyeket vagy azonnal, vagy percekkel később kell a megfelelő hőmérsékletű vízzel lemosni. Az sem mindegy, hogy milyen törölközőt használsz, vattakorongot, vagy mosható kozmetikai kendőt, mert már ebből is lelkiismereti kérdés lett. Egy-egy hétvégi szépítkezés alakalmával még elviselhető ez a műveletsor. De napi kétszer? Rejtély, hogy miért utálod, pedig jót tesz és nem is fájdalmas.



Komplett autó
A tankolás még rendben van, bár jobb, ha azt is a benzinkutas fickó csinálja.
Utálod, ha a járgányt szervizbe kell vinni, mert azt a pénzt költhetnéd bármi másra, amit értesz is, vagy ami legalább látszik. Ezzel szemben, amint kifogy az illatosító, azonnal veszel egy újat. Igaz, hogy három hete jelez a motorhiba, de legalább jó illatban robbansz le az út szélén.

Konfekciós ruhák kímélése
Nem létezik ilyen. A nemtörődömség oka egyszerű és sajnálatos. Ha olcsó volt, nem vigyázol rá, hiszen úgyis veszel helyette egy ugyanolyan másikat.
Ha drága volt, nem veszed fel.
Nonszensz nem?

Kővári Piros

Megjelent az Alföld májusi száma

Az oltásra regisztrált 16-18 évesek száma meghaladja a 84 ezret

Kővári Piros

Szerző
Hasonló cikkek