Hajdú-Bihar
2020-11-02

220 felett Hajdú-Bihar megyében

A megengedett 90 helyett 236 km/órával száguldott egy autós Hajdú-Bihar megyében ezen a hétvégén - mellette több gyorshajtót is bemért a rendőrség a megye útjain.

A hajdú-bihari rendőrök a sebességtúllépések és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében továbbra is rendszeresen végeznek sebességellenőrzést megyénk közútjain. Az ellenőrzések során több gyorshajtóról készült felvétel, volt olyan autós, aki a megengedett 90 helyett 236 km/órával hajtott 2020 októberében. A sofőrökkel szemben a rendőrök közigazgatási eljárást indítottak.

Egy-egy útszakaszon a megengedett legnagyobb sebességet az út besorolása, minősége és környezeti sajátosságai alapján határozzák meg a szakemberek. 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében a KRESZ szabályainak betartása mellett, minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek. Fontos, hogy a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Éld túl a tinédzserkort!

Melegétel a tűzkárt szenvedett lakóknak

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek