Egyetem Tér
2022-11-25

Ülésezett az alapítvány kuratóriuma

A Debreceni Egyetem nemzetközi szerződéseiről és idei közbeszerzési tervéről is szó volt egyebek mellett az intézményt fenntartó alapítvány kuratóriumának legutóbbi ülésén. A Debreceni Egyetemet fenntartó Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriuma november 17-én tartotta legutóbbi ülését a Rektori Tanácsteremben.

A Debreceni Egyetemet fenntartó Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriuma november 17-én tartotta legutóbbi ülését a Rektori Tanácsteremben. 

Szilvássy Zoltán, a kuratóriumi tagja a Debreceni Egyetem közelmúltban kötött nemzetközi szerződéseit ismertette a kuratóriummal. A testület emellett jóváhagyta a DE 2022. évi közbeszerzési tervének módosítását. 

A kuratórium az ülésen megszavazta a Debreceni Egyetem Klinikai Központ 2022-es működési és üzleti tervét. Bács Zoltán, a testület titkára a Debreceni Egyetem földgáz- és távhő-felhasználásáról, valamint a december végétől január elejéig tartó igazgatási szünetről tájékoztatta a kuratórium tagjait. 

Az ülésen részt vett Kossa György, a kuratórium elnöke, Szólláth Tibor, Szilvássy Zoltán, Balla György kuratóriumi tagok, Bács Zoltán titkár, Orbán Ildikó, a felügyelőbizottság elnöke, Mészáros József felügyelőbizottsági tag, valamint László Géza vagyonellenőr. 

 

 

 

Sajtóközpont

Katar 2022: Herczeg András szoros mérkőzésre számít pénteken

Hazai meccsek várnak csapatainkra

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek