Debrecen
2022-08-02

Találkozásmentes könyvkölcsönzés már három helyszínen Debrecenben

A Méliusz Juhász Péter Könyvtár a nagy sikerre való tekintettel újabb könyvkölcsönző automatát üzemeltetett be a debreceni Nagypiac Vár utcai bejáratánál.

Így a városban már három helyszínen kölcsönözhetnek és hozhatnak vissza dokumentumokat az olvasók személyes találkozás nélkül és nyitvatartási időtől függetlenül.

A könyvkölcsönző automatát csak érvényes olvasójeggyel rendelkezők használhatják. A kéréseket e-mailen (kolcsonzes@meliusz.hu) várják. A Méliusz Könyvtár arra kéri olvasóit, hogy a levélben mindenképpen tüntessék fel, melyik automatából szeretnék átvenni a kölcsönözni kívánt dokumentumokat (Központi Könyvtár, Debrecen, Bem tér 19/D; Tócóskerti Piac, Debrecen, Holló László sétány 6. vagy Nagypiac, Debrecen, Vár utca 3.)! Hétköznap legfeljebb 48 órán belül átvehetők a dokumentumok, amiről értesítést küldenek. Az e-mailen kapott egyedi kóddal vagy a könyvtári olvasójegy azonosítójával nyitható ki a könyveket tartalmazó rekesz. Az értesítéstől számított 5 napon belül lehetséges az átvétel.

 

Ezek a leggyakoribb fesztiválbetegségek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek