Debrecen
2021-10-22

Szélesítik a Bethlen utca - Mester utca csomópontot

Újabb munkaterületen folytatódik a Bethlen utca és az Egyetem sugárút kapacitásnövelő beavatkozása. Ebben az ütemben a Bethlen utca és a Thaly Kálmán utca csomópontjától a Bethlen utca – Mester utca – Hunyadi utca csomópontjáig a páros oldalban történik a munkavégzés az útpályaszerkezet szélesítésével, a szükséges közműrekonstrukciós munkálatokkal együtt.

Az építési munkálatokkal érintett szakaszon a Bethlen utca páratlan oldalában megtiltásra kerül a parkolás, ezzel biztosítva a kétirányú forgalmat. Az érintett forgalmi sávok lezárása miatt az Egyetem sugárút irányából a belváros irányába közlekedők részére egy forgalmi sávon lesz biztosított a balra, a jobbra és az egyenes irányban való továbbhaladás lehetősége. A szabálytalanul parkoló gépjárműveket elszállítják!

A kivitelezési munkák ideje alatt a Bethlen utca és a Thaly Kálmán utca kereszteződésben lévő gyalogátkelőhely ideiglenesen megszűnik! Honvéd utcai és a Hunyadi utca csomópontjában a gyalogosok számára az átkelés továbbra is biztosított.

Az említett munkálatok 2021. október 25-én kezdődnek és az időjárási viszonyok függvényében várhatóan 2021 decemberének közepére fejeződnek be. Ezt követően a lezárt sávot visszakapják a közlekedők.

Ne megszokásból, hanem a kihelyezett jelzéseknek, az ideiglenes forgalmi rendnek megfelelően közlekedjenek!

 

A győztes útra lépnének

12 új elektromos autóbuszt helyez üzembe a DKV

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek