Blog
2021-04-12

Trendek tavasszal

Minden évben van egy adott minta és fazon, ami épp akkor dominál. Nézzük mi lesz a divat tavasszal.

Sajnos a járványhelyzet a dviatszakmát is teljesen átalakította, hiszen nagyon megváltoztak a vásárlói szokások is. Azonban mindig akad egy-két mintázat, szín és fazon ami minden évben dominál. Jelenleg most a színes, virágos és kényelmes ruhadarabok a jellemzőek. 

Cargo nadrág

Ebben az évben sem ment ki a divatból Cargo nadrág. Övvel vagy nélküle, zsebekkel ellátva praktikus és kényelmes viselet is lehet a hétköznapokra. Magas sarkúval vagy sportcipővel is egyaránt kombinálható.

Virág minta

Mint minden tavasszal idén is előtérbe kerülnek a virágos, színes minták. Elegáns ingeken, akár hosszú, vagy rövid ruhán is nagyon sikkes lesz. Egy egyszínű nadrággal, akár farmerrel is feldobja az outfitet.

Divatos kényelem

A divattervezők odafigyeltek a járványhelyzetre is. Hiszen a 2020-as és 2021-es években nem igazán volt és lesz lehetőségünk túl sokat kimozdulni. Ezért elsősorban a kényelmet helyezték középpontba. Otthoni és utcai viseletre is egyaránt a kényelmes, puha és kötött ruhadarabokat részesítik előnyben. 
Legyen szó szoknyáról, nadrágról vagy pulóverről.

Bőfazon

A culotte fazon mellett még mindig hódítanak a skinny nadrágok is. Emellett pedig visszatérnek az egyre szélesedő, bőszárú darabok is.

Magas szinten tetőzik a járvány harmadik hulláma

Sikerek az orvostudományi OTDK-n

Szabó Eszter

Szerző
Hasonló cikkek