Belföld
2022-07-31

Hosszú a várakozás a röszkei határátkelőhelyeken

A Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások és a nyaralók miatt hosszú a várakozás a röszkei határátkelőhelyeken vasárnap délelőtt - közölte a rendőrség honlapján.

 A Szerbiából személygépkocsival érkezőknek vagy oda tartóknak a röszkei autópálya-határátkelőhelyen mindkét irányba négy, az autóbusszal utazóknak kettő órát kell várniuk. A röszkei közúti átkelőnél mindkét irányba háromórás a várakozás, ahogy a júliusban és augusztusban pénteken, szombaton, vasárnap 7 és 22 óra között működő ásotthalmi közúti határátkelőhelyen is.
    A tiszaszigeti határátkelőhelyen a kilépő oldalon egy-, a belépőn félórás a sor, a kübekházi átkelőnél mindkét irányba fél órát kell várakozni.
 

   A személygépkocsival Romániába utazóknak kettő, az onnan érkezőknek egy órát kell várakozniuk a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, illetve a nagylaki közúti átkelőnél. A gyorsabb határátlépés érdekében itt az autósok választhatják az egész nap működő kiszombori közúti határátkelőhelyet, ahol a belépő oldalon egyórás a várakozás.
    Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

A Mária evangéliuma című rockoperát mutatják be Debrecenben

Három évtizedet vissza – elhozta 1992-t az Evermind a Nagyerdei Víztoronyba

MTI

Szerző
Hasonló cikkek