Backstage
2021-06-05

10 NAP STRAND fesztivál Balatonvilágoson

Zamárdi helyett idén Balatonvilágoson, 4 helyett 10 napig várja a szórakozni vágyókat a “10 NAP STRAND” fesztivál, a MOL Nagyon Balaton 2013 óta sikeres eseménye. “Kisebb lesz, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb” – ígérik a szervezők.

Két színpad, tábortűz, kertmozi, előadások, beszélgetések és vízparti játékok, valamint száznál is több zenekar és dj várja a közönséget. A nemzetközi kínálatból elsőként a Lost Frequencies és Alle Farben érkezését jelentette be a szervező VOLT Produkció, a hazai kedvencek közül pedig a teljesség igényével találkozhatunk a 10 nap során: mindenki itt lesz, akit az elmúlt években fesztiválok nagyszínpada előtt várt volna a közönség.  A STRAND Fesztiválra korábban megvásárolt jegyek tulajdonosai kedvezményesen válthatnak jegyet a 10 NAP STRAND-ra.

Néhány napja tudjuk, hogy 2021-ben Zamárdi egyetlen tömegrendezvénynek se ad otthont. A STRAND Fesztivál ideiglenesen Balatonvilágosra, a Club Aliga területére költözik. A „10 NAP STRAND” augusztus 18-22 és 25-29. között “Kisebb lesz, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb” – ígérik a szervezők. A STRAND-ra várt nemzetközi sztárok közül eddig a Lost Frequencies és Alle Farben igazolt át a 10 NAP STRAND-ra, a hazai kínálat terén pedig a teljesség igénye jellemzi a fesztivált, többek között Ákos, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is érkezik a száznál több fellépőt felvonultató programra. A STRAND Fesztivál egyik kedvenc helyszíne, a Tábortűz programját idén is Járai Márk szervezi, a STRAND Kertmozi házigazdája pedig Tilla. Minden nap érkeznek a Dumaszínház művészei, a MOL Nagyon Balaton csapata élőben rögzít a helyszínen zajló podcast-beszélgetéseket a fesztiválozókat érintő sok-sok témában. A főszerep persze most is a vízpartnak jut, ahol egész nap játékokkal várják a vendégeket.

A tíznapos program része két vasárnap is, amikor kifejezetten családokat vár a STRAND, kedvezményes belépővel és koncertekkel.

Herczeg András

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek