Backstage
2021-03-27

Megjelent az Evanescence “The Bitter Truth” című új albuma

Megérkezett az Evanescence ‘The Bitter Truth’ című új albuma, amely 10 év után az első lemez csupa új dallal.

Visszatérve a zenekar gyökereihez, a ‘The Bitter Truth’ egyszerre tükrözi a együttes életében bekövetkezett személyes tragédiákat (Amy Lee testvérének, és a basszusgitáros Tim McCord gyermekének elvesztése), és a bolygó együttes tragédiáit a faji egyenlőtlenség, a COVID és a gazdasági felfordulás közepette. De az élet sötétsége és keserűsége ellenére az album hangzatos üzenete a világosság: Továbbmenni jobb, mint feladni.

2020 arra kényszerítette a bandát, hogy a tagok egymástól távól, egy eddig soha nem tapasztalt munkafolyamat során írják meg, és rögzítsék az album nagy részét. Az együttes természetesen visszatért a tőlük megszokott tüzes, epikus hangzáshoz.

Amy Lee a következőket mondta az új kiadványról:

 “Szeretném, ha az emberek erőt és reményt merítenének ebből a lemezből. Ami engem nagyon inspirál az életben, az olyan emberek, akik túljutottak a nagy akadályokon - túlélők. Bízom benne, hogy át tudjuk adni azt az érzést, hogy akkor is érdemes élni, ha a dolgok lehetetlenül fájdalmasak. Azokban a legsötétebb, legnagyobb kihívást jelentő pillanatokban szembenézni a problémákkal, és rájönni, hogy nem vagyunk benne egyedül, ez az ami valódivá tesz minket, és elég erőssé ahhoz, hogy megbirkozzunk vele.”

A tavalyinál nagyobb forgalmat várnak az édességgyártók

Három pont, hét lőtt gól

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek