Backstage
2021-03-13

Rangos elismerést kapott Győr polgármesterétől az Aurora zenekar

Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere valóban szívügyeként tekint a rockzenére, ennek bizonyítéke, hogy Győr Közgyűlésének hatáskörét gyakorolva Győr Megyei Jogú Város Polgármestereként PRO URBE GYŐR kitüntető címet adományozott az Aurora zenekar részére.

A zenekar több évtizedes hazai, stílusteremtő munkássága, a fiatal generáció egészségügyi prevenciós ellátásának megsegítése és jövőképük formálásának támogatása érdekében, karitatív területen végzett, áldozatos munkája elismeréseként kaphatta meg a díjat.

Az Aurora így köszönte meg az elismerést:

"Örömteli és megható számunkra az elismerés. Különösen jól eső érzés, amikor egy zenekarban nem csak dalokat és hangokat, hanem az embereket, személyiségeket, a szándékot és tetteket értékeli valaki. A legédesebb dicséretet mindig Otthonról kapjuk, jó, hogy megértük. Az egó helyett azonban most is biztatunk mindenkit, hogy tegyen a másik emberért, érje meg önzetlennek lenni és példát mutatni akkor is, ha nem látja senki! Köszönjük szépen Győr városának, Polgármester Úrnak, Nektek, Barátoknak és minden Csapat/Családtagnak, akikkel együtt megyünk tovább az úton! Hamarosan találkozunk! Szeretettel: Vig László “Vigi”, Vig Norbert, Goreczki Szabolcs “Kisbé”

Már 101 milliónál is többen kaptak oltást az Egyesült Államokban

Március 15-én is lesz szemétszállítás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek