Backstage
2021-02-28

Így zenél a Hooligans a Zártosztályon

Sokat sejtető címmel és dátummal posztolta Facebook oldalán a Hooligans zenekar új albumának megjelenését.

A koronavírus-járvány miatt, a 2020-as év után, nem elhamarkodott kijelenteni, hogy az idei év sem kedvez a zeneiparnak, ennek ellenére egyre több zenekar és előadó gondolja úgy, hogy új megjelenésekkel, dalokkal és klipekkel lepi meg rajongóit. Az különösen jó hír, hogy többen új albumot készítettek ebben a nehéz időszakban is, így ha még koncert nem is lehet egy darabig, de legalább friss dalokat hallgathatunk.

A Hooligans 2020-ban már két alkalommal is adott ízelítőt készülő új albumából, amelynek tegnap este óta már a megjelenési dátumát is tudjuk, 2021. április 01-én jön a ’Zártosztály’ című nagylemez, amit nem csak digitálisan lehet majd beszerezni, hanem CD formátumban is. Az előzetesek alapján olyan anyag született, ami még a feketöves rajongókat is meglepte. Ezt erősítette meg Tóth Tibi gitáros, zeneszerző a februári Hammerworld magazinban, ahol elmondta, hogy ugyan semmi tudatosság nem volt ebben, de tény visszatértek a gyökereikhez, amikor sokkal gitárcentrikusabb volt a Hooligans zenéje.

Curtis is vendégszerepel a Zártosztályon (Fotó: Facebook/hooliganshivatalos)

„Ezek a nóták, ez a sound most új lendületet ad nekünk. Egyébként sem akarunk soha megöregedni, legalább lélekben örök fiatalok akarunk maradni. Ezzel együtt a Hooligans összességében marad, ami eddig volt: ugyanaz a bandac, ugyanazok az arcok, ugyanaz a hozzáállás! Ezek a témák majd szépen belesimulnak az összképbe. A rajongók már most is imádják!”- fűzte hozzá Kiss Endi dobos.

Egy hónap múlva tehát jön a 'Zártosztály' című új album, ami úgy tűnik, hogy stílusában, a megjelenés dátumával és nem mellesleg az album borítójával és címével is jól leképezi az elmúlt egy év őrületét, talán azt is, hogy milyen ma egy rockbanda hangulata.

Hétfőtől újra lehet pályázni az elektromos kerékpárok vásárlásának támogatására

Augusztus közepén kezdődnek az ellenzéki előválasztások

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek