Backstage
2021-02-19

DR BRS klip és dalpremier

A slágergyáros Béres Attila rendhagyó dallal jelentkezett. A több tízmilliós megtekintéseket generáló DR BRS ezúttal egy csodálatos rekviemmel tiszteleg édesanyja előtt.

 „Ő volt a legjobb barátom, mindent megbeszéltünk a csajozástól kezdve, sikereken át, a kudarcokig. Édesanyám volt a legnagyobb kritikusom és a legnagyobb rajongóm is, aki kegyetlenül őszintén mondta el mindig a véleményét”- mondta a szerző.

Béres Attila 2014-ben veszítette el édesanyját, a dal első sorai akkor születtek. Kiforratlan, de annál érzelmesebb szavak, amelyeket több, mint hat év távlatából újra felelevenített. Az emlékdal különlegessége is ez, hiszen 6 éven keresztül formálódott, tisztult és lobbant, míg elnyerte végső hangzását. „Ez a közel 7 év megtanított arra, hogy félig tele lássam a poharat és ne félig üresen. Ez egy olyan dolog amit az ember nem tud befolyásolni, elfogadni tudja és együtt élni vele. Örülni hogy ennyi időt is együtt tölthettünk, valakiknek sajnos ennyi sem jutott. Hálás vagyok, hogy az ő fia lehettem, vagyok és maradok”- emlékezik vissza DR BRS. A klipben Attila édesanyját is megismerhetjük, hiszen a videóklip képsorait saját felvételekből állították össze, ehhez csatlakozott tavaly született kisfia is, aki már csak fényképről ismerheti a nagymamáját. „Sajnálom, hogy nem élheti meg a sikereimet, nem láthatja az unokáját. De tudom, hogy odafentről figyel, fogja a kezemet és mindig a jó irányba terel. Mindenkinek ilyen Anyát és barátot kívánok!”- zárta DR BRS. A dalban egy csodálatos zongora is borzolja a kedélyeket. A szívfacsaró alapban az Artisjus-díjas zongorista, Kardos Norbert játszik, aki személyesen is ismerte DR BRS édesanyját.

A dal klipje itt nézhető meg:

Zárul az alapszakasz

Tavaszi rajzpályázat

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek