Sport
2024-05-14

Dominik Novotny: Debrecen a második otthonom

A DEAC cseh játékosa újabb szezonra szóló szerződést írt alá klubjával.

Régi motorosnak számít a Debreceni Egyetem csapatában Dominik Novotny, ugyanis 2018 óta erősíti a fekete-fehéreket. Most eldőlt, hogy a támadó a 2024/2025-ös idényt is nálunk tölti, hiszen aláírta újabb szerződését. A 31 esztendős hokis így kommentálta az elmúlt napok történéseit:

– Nagyon jól érzem magam a DEAC-ban, és nagyra értékelem, hogy idősebb játékosként is számít rám a klub. Szeretném ezt meghálálni a következő szezonban is. Szeretem Debrecent, a második otthonomnak érzem a várost. Nem kellett hosszan tárgyalnunk a vezetőséggel, mindkét fél ugyanazt akarta, ezért hamar aláírtuk a megállapodást – mondta a DEAC 96-os számú mezét viselő játékos, aki az előttünk álló időszakról is szót ejtett.

– Ígérhetem, hogy mindent megteszünk majd a minél eredményesebb szereplésért, szeretnénk jó és hatékony jégkorongot elővezetni a következő szezonban. Emellett boldoggá akarjuk tenni a szurkolóinkat, akik mindvégig támogattak bennünket, holott voltak nehézségeink az elmúlt idényben. Ki akarjuk szolgálni a hűséges közönségünket a jövőben – mondta a cseh hokis.

Dominik Novotny 45 mérkőzésen lépett pályára az elmúlt idényben. Az elért 31 pontja 16 gólból és 15 asszisztből tevődik össze.

Csaknem kétmillió forintért kelt el József Attila dedikált kötete

Rendhagyó párkereső alkalom keresztény fiataloknak

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek