Sport
2024-05-13

Az első félidőben eldőlt a meccs

Fiókcsapatunk riválisának, a Nyíradonynak az otthonában lépett pályára a hét utolsó napján.

Még volt esély arra, hogy az élmezőnyben zárjuk a 2023-24-es szezont, ám ehhez a hátralévő három fordulóban gyűjteni kellett a pontokat. Elsőként vasárnap, a Nyíradony otthonából kellett volna elhozni mindhárom egységet.

Nem úgy indult a mérkőzés, ahogy reméltük, még csak hat perc telt el és már hátrányba kerültünk. A házigazdák irányították a játékot, mi elég sok hibával és pontatlanul futballoztunk. Közeledve az első félórához, ismét bevette a kapunkat a Nyíradony, majd szünet előtt háromra növelte előnyét.

Fordulás után feljavult a játékunk, többször is eljutottunk ellenfelünk kapujáig, a 68. percben pedig Nagy Attila be is vette. Azonnal válaszoltak a házigazdák, egy minutum elteltével visszaállították a háromgólos különbséget. Kis idő elteltével Nagy Attila ismét villant, ám találatával csak kozmetikáztuk a végeredményt, 4-2-re nyert riválisunk.

Vármegyei I. osztály felnőtt 24. forduló

Nyíradony VVTK – DEAC-II: 4-2 (3-0)

DEAC-II: Polyák – Bencze (Kemecsei 79’), Pinczés, Víg (Nagy A. 60’), Bárány (Dobos 85’), Zahuczky (Kelemen 60’), Sinyi (Molnár L. 70’), Varga, Grecskó, Molnár M. (Kiss M. 60’), Almási

Megbízott edző: Balla Imre

Gólszerző: Nagy A. 68’, 72’

Balla Imre: Az első félidőben jobb volt ellenfelünk, ez az eredményen is visszatükröződött, ugyanis háromgólos hátrányba kerültünk. Szünet után már jobban játszottunk, egy kis szerencsével szorosabbá tehettük volna a mérkőzést. A vereség ellenére nem vagyok csalódott, mert a fiatalok bizonyították, lehet rájuk számítani. Nagy Attilának külön gratulálok, első, felnőtt csapatban szerzett góljaihoz.

Idén is vár az egyetemi Családi Nap!

Boncmesterek találkozója a Klinikai Központban

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek