Sport
2023-05-18

Az UTE szakmai segítségével készültek a DEAC karatésai

A DESOK sportcsarnokban edzőtáborozott 2023. május 13-án a DEAC utánpótlás-karatecsapata az UTE szakembereivel.

A fővárosi klub nemzetközi karateversenyzői Kiss András és Nichols Dávid irányították a hétvégi tréninget. Az edzőtábor egy megkezdett közös munka része volt, melyben a gyermek, kadet, ifi korosztályú versenyzők első kézből tanulhatták a nemzetközi trendeket. A szeminárium három edzésből állt, melyben megtalálhatóak voltak a képességfejlesztések, gyorsasági gyakorlatok, küzdelmi technikák és taktikai elemek is. Az UTE szakemberei, akik maguk is egyetemi hallgatók (Corvinus, Károli Gáspár), a további támogatásukról biztosították a DEAC fiataljait, mivel maguk is elmondták, hogy az ő tanulmányaikat milyen sokban segítette a sikeres karateversenyzői életük.

Az utánpótlás vezetője, Sensei Őri Krisztián 4. danos mester elmondta, fiataljaink nagy energiával hajtották végre az edzések anyagát, valamint örömmel számolt be arról, hogy ez év folyamán további közös szakmai munkát terveznek.

Mind az UTE vendégedzői, mind az utánpótlás-vezető bizakodva néz a következő és egyben a tanév utolsó versenyére, amely 2023. június 3-án Hevesen lesz az SKS-SKDUN Karateszövetség szervezésében.

Visszatérnek a "buta"telefonok?

Egy hétig most kedvezményes koncertjegyek a Live Nationnél

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek