Sport
2023-03-17

Rangadókat játszanak csapataink

A Debreceni Egyetem kosarasai a Fehérvárt látják vendégül a hétvégén. Hazai pályán játszanak a labdarúgók és a férfi futsalosok is. Röplabdacsapatunk Kaposváron, kézilabdázóink Balatonfüreden gyűjthetik be a pontokat.

Kosárlabda

Hazai környezetben szurkolhatunk a hétvégén a férfi kosárlabda NB I/A küzdelmeiben a fekete-fehéreknek. Az Arconic Alba Fehérvár elleni összecsapást március 18-án, szombaton 18 órakor rendezik az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

 

Futsal

Férfi futsalosaink következő meccse az NB I felsőházában hétfőn, azaz március 20-án tekinthető meg a DESOK-ban. Elek Gergőék a listavezető Haladást látják vendégül, a rangadón 18:30-kor indul útjára a labda.

 

Röplabda

Az Extraliga negyeddöntőjének első mérkőzésén, hazai pályán nagy küzdelemben alulmaradt férfi röplabdacsapatunk a Kaposvárral szemben. A három győzelemig tartó párharc második felvonása a tévé nyilvánossága előtt zajlik majd, hiszen a március 18-án, szombaton 19:15-kor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

 

Kézilabda

A DEAC férfi kézilabdázói vasárnap 16 órakor a BFKA-Balatonfüred csarnokában vizitálnak. Ugyan ellenfelünk jelenleg csupán az utolsó előtti helyen áll az NB I/B-ben, ettől függetlenül nem lehet lebecsülni, mivel októberben 32-26-ra nyert a DESOK-ban.

- Már elkezdtük kielemezni az ellenfél játékosait, tisztában vagyunk azzal, hogy ki hova szeret lőni. Biztos vagyok benne, hogy nehéz ütközet előtt állunk, de szeretnénk begyűjteni a két pontot. Szerencsére az előző néhány fellépésünk remekül sikerült, jó sorozatban vagyunk és folytatnánk ezt a szériát. A múlt héten nem volt bajnokink, ettől függetlenül nem estünk ki a ritmusból. Pénteken pihenhettünk, ami úgy érzem, hogy mindenkinek jól jött – mondta a DEAC fiatal kapusa, Maródi Ádám.

 

Labdarúgás

Legutóbb Sényőről pont nélkül távozott az egyetemi alakulat az NB III Keleti csoportjában, a javításra hazai pályán nyílik esélye a gárdának. Nem ígérkezik könnyű feladatnak a Karcag legyőzése, a meccset vasárnap 14 órától kezdik a Dóczy utcai Sportcampuson.

„Kultúr Pilvax Berettyóújfalu”

Otthoni gatya - Megérkezett a Soundcloud rapper, young B!TE első videóklipje

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek