Sport
2023-03-13

Eb-éremért játszik a Főnixben a női futsalválogatott

Március 17-én, pénteken kezdődik a 2023-as női futsal-Európa-bajnokság a debreceni Főnix Arénában a magyar, a spanyol, a portugál és az ukrán válogatott részvételével.

A március 17-i elődöntőben a magyar válogatott 19.30-tól az ukránokkal mérkőzik meg, előtte 16.00 órától Európa két legjobb csapata, a címvédő spanyol és a portugál válogatott játszik egymással. A Frank Tamás vezette magyar csapat tavaly is tagja volt az Európa-bajnoki négyes döntőnek, ahol a házigazda portugáloktól 6-0-s vereséget szenvedtek az elődöntőben, majd az ukránokkal szemben 2-1-re maradtak alul a bronzmérkőzésen.

A 2023-as Európa-bajnokság selejtezőjében válogatottunk tavaly ősszel Csehországban a házigazda csehekkel, a szlovákokkal és a bosnyákokkal találkozott, és csoportgyőzelmének köszönhetően ismét bejutott az Európa-bajnoki négyes döntőbe, amelynek a rendezését Magyarország nyerte el: a torna mind a négy mérkőzésének a debreceni Főnix Aréna ad otthont.

A magyar válogatott gerincét a bajnoki címvédő DEAC játékosai adják, és a lányok megígérték: minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, hogy hazai pályán meglepetést okozzanak az Ukrajna elleni, pénteki elődöntőben.
A torna bronzmérkőzését március 19-én, vasárnap 17.00 órakor, a döntőt pedig 20.00 órakor rendezik a Főnix Arénában. Az Eb- mérkőzésekre szóló jegyeket a https://wfeuro2023.jegy.hu/ oldalon lehet megvásárolni.

Dalol a pad thai, deszkán koppan a séfkés: OIEE új klipjében a leveszöldségek is
 önfeledten veretik

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek