Sport
2023-02-27

Nemzetközi futballmeccseken bizonyíthat a DE hallgatója

A DASE labdarúgóját, a Debreceni Egyetem gazdálkodás és menedzsment szakos hallgatóját, a 23 éves Hamza Khant meghívták a pakisztáni válogatott összetartására.

Pakisztán felnőtt labdarúgócsapata a márciusi barátságos meccseire, a Dél-Ázsiai Labdarúgó Kupára, valamint az őszi világbajnoki selejtezőkre készül.

A DASE fiatal futballistája, Hamza Khan abban a megsizteltetésben részesült, hogy nemzetközi eseményen képviselheti a Debreceni Egyetemet, nagy nyilvánosság előtt is demonstrálván:  az intézményben jó tanulók és kiváló sportolók pallérozódnak.

– Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy meghívnak a válogatottba – mondta Hamza Khan. – Nem kevés időbe telt, mire feldolgoztam, hogy valósággá vált a nagy álmom. Nagyon keményen dolgoztam ezért, büszke vagyok, hogy megkaphatom a lehetőséget, és hálás vagyok érte Istennek. A folyamatos fejlődés a célom, úgy vélem, mindig van miben javulnom. Igyekszem a legjobb teljesítményt nyújtani klubszinten és a válogatottban is. Ezúton is szeretném megköszönni Kovács Miklós edzőnek, aki bízott bennem, és lehetőséget adott arra, hogy megmutathassam képességeimet, valamint fejlesszem játékom hiányosságait. Nélküle talán nem is jöhetett volna létre a válogatottbeli lehetőség – nyilatkozta a labdarúgó.

A fiatalember céljai az egyetemi tanulmányaiban sem kisebbek, mint a futballpályán, ott is a legjobbra törekszik: szeretne kiváló minősítésű diplomát, illetve díszoklevelet szerezni.

Debrecenben az ország agráros PhD-hallgatói

Mi lett volna, ha…

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek