Sport
2022-12-04

Bár megszerezte a vezetést a DEAC, a Füzesgyarmat hamar kiegyenlített.

Győztes zárásra készült a DEAC az őszi szezonban, az NB III Keleti csoportjában a Füzesgyarmat volt az ellenfél a Dóczy utcai sportcampuson.

Kiváló időben, verőfényes napsütésben kezdődött a találkozó némi hazai fölénnyel. A játéktérrel és a talajjal nem lehett gondja egyik csapatnak sem, ennek ellenére nem volt magas színvonalú a találkozó. Kerekes olykor biztatóan meglépett a DEAC-ból, de valójában eseménytelen volt az első félidő.

Ugyancsak a Loki korábbi támadójának a fia vezette fel a második félidőt egy helyzettel, ám Krisztián centikkel a jobb alsó sarok mellé lőtt. Az 59. percben Kerekest Krisztiánt tarolta le a kapus, ami büntetőt ért. A tizenegyest a sértett vágta a kapuba. Sajnos hamar jött a válasz, percekkel később betalált a Füzesgyarmat, Raducu volt eredményes. A 76. percben ismét a vendégek veszélyeztettek, de egy mellé fejelt labdával megúsztuk. A 83. percben ápolás miatt állt a játék, és ezzel nagyjából el is mondtunk mindent a hajráról. A DEAC az 5. helyen várhatja a februári nyitányt, nem sokkal lemaradva a dobogósok mögött.

NB III Keleti csoport, 20. forduló
DEAC-Füzesgyarmat 1-1 (0-0)
Gól: Kerekes (60.), illetve Raducu (63.)
Fotók: Derencsényi István

Mentsük meg a világot a fürdőszobában!

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek