Sport
2022-10-12

Újabb szponzorunk lett

A Troya Szuperdiszkont Kft. tulajdonosa szerint a Debreceni Egyetem alakulata mindenkinek pozitív példa lehet.

A DEAC női futsalcsapata mostanság egyeduralkodónak számít hazánkban, ezt jelzi, hogy 2021-ben és 2022-ben duplázott, vagyis a bajnokság mellett a Magyar Kupát is megnyerte. A jó teljesítmény a “mecénások” érdeklődését is felkeltette: az előző szezonban a Pannónia Étterem kezdte el támogatni együttesünket, míg idén a Troya Szuperdiszkont Kft. döntött ugyanígy.

– Egy-másfél éve figyelem a lányok teljesítményét, akik kiemelkedő eredményeket értek el az utóbbi időben, ezért is döntöttem úgy, hogy érdemes támogatni őket. Abban bízom, hogy a mostani szezon is sikerekben fog bővelkedni. A gárda kitartása és küzdeni tudása nem csak a sportolóknak, hanem a magánembereknek is példa lehet. Üzleti ügyek miatt sokat kell utaznom, így sajnos nem lehetek ott az összes meccsen, ám ha időm engedi, akkor a helyszínen fogok szurkolni a DEAC-nak. Érdekesség, hogy a nagyobbik fiam több esztendőn keresztül futballozott, ám két sérülés miatt nem lehetett belőle profi labdarúgó – nyilatkozta Celalettin Karabacak, a Troya Szuperdiszkont Kft. tulajdonosa.

Új szponzorunkkal kapcsolatban azt érdemes megjegyezni, hogy többek között vegyi- és papíráru, illetve lakástextil termékek értékesítésével foglalkozik, emellett akadnak olyan, Törökországból importált termékek, amelyeknek egyedüli forgalmazója a Troya Szuperdiszkont.

Éremért mennek a világbajnokságra a magyar e-sport versenyzők

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek