Sport
2022-08-26

A kupában térne vissza a győztes útra a DEAC

A MOL Magyar Kupa 2. fordulójában az Eger együttesét fogadja a Debreceni Egyetem csapata.

Nem a vártak szerint alakult az egyetemi gárda idei szezonja, Sándor Tamás alakulata megszerezhető tizenöt pontból csak hatot gyűjtött be. Legutóbb Tiszafüreden szenvedett vereséget a fekete-fehér gárda, és csak a 12. helyet foglalhatja el a táblázaton.

Hétvégén szünetel a bajnoki sorozat, ám nem marad mérkőzés nélkül a DEAC, ugyanis a Magyar Kupában még érdekelt a gárda. Szombaton a 2. fordulót rendezik, mely játéknapon a szintén harmadosztályban vitézkedő Eger érkezik a SportCampusra.

A Heves megyeiek is hasonló mutatókkal rendelkeznek, mint az egyetemisták, ebből adódóan ugyan annyi pont szerepel a nevük mögött. A bajnokság előző fordulójában cívisvárosi alakulattal szemben maradtak alul, a kis Loki 4-1-re győzte le a piros-kékeket.

A debreceni keretben igaz, hogy több változás történt, leginkább fájó veszteség a gólerős Székely távozása, ám jó játékosokból nincs hiány. Ha a kapu előtt hatékonyabb lesz a támadójáték, a védelem stabilizálódik, a sikerek is jönni fognak. Remélhetőleg szombaton visszatér a győztes útra a DEAC és várhatja a követkető kupaellenfelet.

MOL Magyar Kupa 2. forduló

DEAC – Eger SE

08.27. 16:00      SportCampus

Foto: deac.hu 

Sok múlik az erőnléten

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek